Mag ik het festivalterrein tussentijds verlaten?

Het is toegestaan om medicijnen mee te nemen in een dosis die je maximaal nodig hebt op 1 dag. Een doktersverklaring/medicatiepaspoort is noodzakelijk.

De beveiliging zal jouw documentatie beoordelen en de medicijnen controleren. Het kan zijn dat de EHBO jouw medicijnen (bijvoorbeeld als deze gevaarlijk zijn i.c.m. alcohol) in bewaring neemt en je deze enkel kan innemen bij de EHBO. 

Heb je een allergie? Mail even naar info@thezooevents.nl, vermeld Lief Festival in het onderwerp en dan kijken we naar de mogelijkheden!

Je kunt het beste direct contact opnemen met info@yourticketprovider.nl. Vermeld je referentienummer (deze staat op je bankafschrift en begint met REF) in de mail zodat ze je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Om de veiligheid van alle bezoekers te kunnen waarborgen, kunnen we het niet toestaan dat het festivalterrein tussentijds verlaten wordt. Wij hebben namelijk geen zicht op hetgeen wat een bezoeker buiten het festivalterrein doet en ik welke staat deze het terrein weer betreedt. Hier kunnen dan ook geen uitzonderingen voor gemaakt worden. Wij hebben genoeg loungeplekken, foodstands & barren om het een hele dag uit te kunnen houden.

De line-up wordt binnenkort bekendgemaakt! Stay tuned...

Om het terrein van Lief te betreden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Er kan naar een geldig legitimatiebewijs gevraagd worden, zorg dus dat je deze bij je hebt!

Yes, deze zijn er! Op het terrein kun je medium & grote lockers huren. Een reserveringsbewijs voor een locker kun je aanschaffen via deze link.