Tickets FAQ

Lief Festival

Lief Festival

Zaterdag 3 september 2022
Strijkviertel, Utrecht
12:00 | 23:00

FAQ

Waarom kan Lief Festival niet doorgaan?
De overheid heeft helaas geen versoepelingen doorgevoerd en daarom kan Lief niet plaatsvinden… Op een festival horen bezoekers zich vrij te voelen... Uren genieten bij je favo DJ met de leukste vrienden om je heen. Lief zou mét deze maatregelen (maximaal 750 bezoekers) Lief niet zijn en daarom is er besloten de editie van dit jaar, volgend jaar dubbel en dwars in te halen! Het is dit jaar helaas niet haalbaar om een zorgeloze festival dag te organiseren.

Ik heb een kaartje voor Lief Festival, wat moet ik hiermee doen?
Alle hoofdkaartkopers ontvangen volgende week een compensatienieuwsbrief vanuit YourTicketProvider. In deze nieuwsbrief melden we jullie dat je met jouw gekochte ticket(s) zeker bent van een plekje op Lief Festival 2022! Aangezien Lief is uitverkocht, is het wel zo makkelijk jouw kaartje te houden. Natuurlijk steun je ons hier ook mee en dat kunnen we heel goed gebruiken! Noteer deze datum dan ook groots in je agenda want op 3 september 2022 mogen we éindelijk weer. Jouw gekochte ticket(s) wordt automatisch omgezet naar de volgende editie, hier hoef je dus niets voor te doen.
Indien je nog niet zeker bent van jouw komst naar Lief Festival 2022, kun je je geld terugkrijgen in de vorm van een voucher. Je krijgt een voucher t.w.v. de ticketprijs van jouw kaartje(s). Deze kun je inwisselen in de ticketshop van Lief en is geldig tot 2023.
Nog een ticketoptie is je ticketgelden doneren, hiermee steun je niet alleen ons maar ook onze leveranciers, decorbouwers, andere ZZP’ers en kleine bedrijven die hard worden getroffen.
Wil je jouw kaartje(s) omzetten in een voucher, je ticketgeld(en) doneren of een refund aanvragen? Dat kan via de mail die je van ons hebt ontvangen.

Ik kan volgend jaar helaas niet naar Lief Festival, maar ik heb wel een kaartje. Wat nu?
Je kunt je ticket om laten zetten in een voucher voor Lief Festival of je ticketgeld(en) doneren. De voucher t.w.v. jouw ticketprijs kun je verzilveren voor: Lief Festival 2022 of Lief Festival 2023. Wil je gebruik maken van bovenstaande opties? Dat kan via de mail die je volgende week van ons ontvangt.
Bovenstaande ticket opties gaan over jouw volledige bestelling met bijbehorend referentienummer. Het is niet mogelijk om binnen één bestelling meerdere opties te kiezen. Door je geld niet terug te vragen maar om te zetten in een voucher, kun je op een later moment alsnog genieten én help je de culturele branche overeind te blijven.

Is het mogelijk een aanvraag voor een refund te doen?
Dat is mogelijk, echter vinden we dit wel heel jammer…

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan komende edities niet. Kan iemand anders hier gebruik van maken?
Bij de entree van het festival zal er niet gekeken worden naar de namen op de tickets. Je kunt jouw ticket dus gewoon verkopen of weggeven aan iemand anders.

Ik heb mijn kaartje via Ticketswap gekocht, wat nu?
Dan raden we je aan om even contact met TicketSwap op te nemen!

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?
Je kunt het contactformulier hiernaast invullen óf een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl met jouw vraag en referentienummer. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

Ik heb een combi ticket Lief | Geheime liefde wat nu?
Deze combi heb je via de ticketshop van Geheime Liefde gekocht. Nadat Geheime Liefde niet door kon gaan, heb je de optie gehad om je tickets door te zetten (Lief 2021 & GL 2022). Natuurlijk schuift Lief nu ook door. Heb je een voucher? Dan kun je deze verzilveren zodra de kaartverkoop voor Geheime Liefde start, alleen hier zijn combitickets verkrijgbaar.