Tickets FAQ

Lief Festival

Lief Festival

Lief Festival

Zaterdag 3 september 2022
Strijkviertel, Utrecht
12:00 | 23:00

Op zaterdag 3 september 2022 mogen we eindelijk weer! Maak je klaar voor een dag vol met de allerlekkerste Techno, de fijnste Deep- en Techhouse en een flinke portie Disco & Funk op 3 september! De 15e verjaardag van LIEF moet nog steeds goed gevierd worden... Vier jij dit 3 september met ons mee?

Tickets

FAQ

Ik heb al een kaartje voor Lief Festival
Alle kaartkopers die ervoor hebben gekozen om hun ticket te behouden, hebben vrijdag 17 juni de tickets voor Lief Festival 2022 ontvangen. Let op: de nieuwe tickets zijn verzonden naar de e-mailadressen waarmee ze gepersonaliseerd zijn.

Ik heb een voucher
Is er geld overgebleven op jouw voucher? Dit tegoed kun je bewaren voor de volgende editie in 2023. Heb je te weinig tegoed op je voucher? Dan kun je het overige bedrag bijleggen. De bijbehorende vouchercode heb je eerder al ontvangen van onze ticketpartner, YourTicketProvider. Code kwijt? Via www.ticketopvragen.nl kun je opnieuw de code aanvragen aan de hand van het referentienummer van je bestelling.

Ik heb mijn kaartje via TicketSwap gekocht, wat nu?
In dat geval raden wij je aan om contact op te nemen met de helpdesk van TicketSwap.

Mijn kaartje staat op mijn naam, kan iemand anders mijn ticket overnemen?
Bij de entree van het festival zal er niet gekeken worden naar de namen op de tickets. Je kunt jouw ticket dus gewoon verkopen of weggeven aan iemand anders.

Hoe zit het met parking tickets?
Bezoekers met een vooraf (online) gekocht parking ticket, kunnen parkeren op een nabij gelegen parkeerterrein > dichtbij het festivalterrein. Wanneer je op de dag zelf nog een parking spot zoekt, kun je je auto kwijt bij P+R Papendorp en zal je per pendelbus naar het terrein gebracht worden.

Ik heb nog steeds een vraag
Je kunt ons een mailtje sturen op info@xsense.nl met het referentienummer van jouw bestelling.