logo

Om deze pagina zo goed mogelijk te kunnen bekijken heb je een meer geavanceerde browser nodig. Dowload hier Chrome voor Android.

Bestel tickets
logo

Veelgestelde Vragen

Waarom kan Lief Festival niet doorgaan?

Op een festival horen bezoekers zich vrij te voelen... Uren genieten bij je favo DJ met de leukste vrienden om je heen. Lief zou mét deze maatregelen (zitplaatsen en 1,5 meter)  Lief niet zijn en daarom is er besloten de editie van dit jaar, volgend jaar dubbel en dwars in te halen! Het is dit jaar helaas niet haalbaar om een zorgeloze festivaldag te organiseren.

Ik heb een kaartje voor Lief Festival, wat moet ik hiermee doen?

Alle hoofdkaartkopers hebben inmiddels een nieuwsbrief vanuit YourTicketProvider ontvangen. In deze nieuwsbrief melden we jullie dat je met jouw gekochte ticket(s) zeker bent van een plekje op Lief Festival 2021. Noteer deze datum dan ook groots in je agenda want op 4 september 2021 halen wij de editie van dit jaar dubbel en dwars in! Jouw gekochte ticket(s) wordt automatisch omgezet naar de volgende editie, hier hoef je dus niets voor te doen.

Indien je nog niet zeker bent van jouw komst naar Lief Festival 2021, kun je je geld terugkrijgen in de vorm van een voucher. Je krijgt een voucher t.w.v. de ticketprijs van jouw kaartje(s). Deze kun je inwisselen voor Lief Festival op 4 september 2021 of voor Lief Festival in 2022. Deze datum wordt later bekend gemaakt.

Nog een ticketoptie is je ticketgelden doneren, hiermee steun je niet alleen ons maar ook onze leveranciers, decorbouwers, andere ZZP’ers en kleine bedrijven die hard worden getroffen.

Wil je jouw kaartje(s) omzetten in een voucher, je ticketgeld(en) doneren of een refund aanvragen? Dat kan via de mail die je van ons hebt ontvangen.

Ik heb mijn kaartje via Ticketswap gekocht, wat nu?

Je kunt met Ticketswap contact opnemen om je geld terug te krijgen.                                 

Mijn kaartje staat op mijn naam, maar ik kan komende edities niet. Kan iemand anders deze gebruiken?

Bij de entree van het festival zal er niet gekeken worden naar de namen op de tickets. Je kunt jouw ticket dus gewoon verkopen of weggeven aan iemand anders.

Ik kan volgend jaar helaas niet naar Lief Festival, maar ik heb wel een kaartje. Wat nu?

Je kunt je ticket om laten zetten in een voucher voor Lief Festival of je ticketgeld(en) doneren. De voucher t.w.v. jouw ticketprijs kun je verzilveren voor: Lief Festival 2021 of Lief Festival 2022. Wil je gebruik maken van bovenstaande opties? Dat kan via de mail die je van ons hebt ontvangen.

Bovenstaande ticket opties gaan over jouw volledige bestelling met bijbehorend referentienummer. Het is niet mogelijk om binnen één bestelling meerdere opties te kiezen. Door je geld niet terug te vragen maar om te zetten in een voucher, kun je op een later moment alsnog genieten én help je de culturele branche overeind te blijven.

Is het mogelijk een aanvraag voor een refund te doen?

Ja, dat is mogelijk! Deze optie kun je onderaan in de mail vanuit YourTicketProvider vinden.

Ik zit nog steeds met vragen, waar kan ik die stellen?

Je kunt het contactformulier hiernaast invullen óf een mailtje sturen naar info@thezooevents.nl met jouw vraag en referentienummer. Wij streven ernaar deze binnen drie werkdagen te kunnen beantwoorden! We hopen op je begrip en vertrouwen in ons.

The Zoo is de organisatie achter Lief Festival. Heb je al gekeken of jouw vraag bij de FAQ staat? Zo niet, stuur ons een berichtje dan komen we daar zo snel mogelijk op terug!